Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 45

Thread: vbulletin upgraded

  1. #21
    The menus I currently have are "Thread Tools", "Search this Thread", and "Display Modes". Each of these text are accompanied by a small rectagle image with a dot in the middle. I have 4 of those images, the last one to the right after the Display Modes seems to be missing a text lable discribing the menu, if it has one at all. The menu contains "Select All, Deselect All, Ivert Selection, etc". I called it Moderation mainly becase the ALT description of the image pops up the text "Moderation". Maybe it shouldn't have a text label like the other menus, and certainly it's not something I particularly care about, but just in case...

    That enough, or do you need more?
    Last edited by Munsu; Tue, 03-23-2010 at 04:34 AM.

  2. #22
    It wasn't much Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Portugal
    Age
    30
    Posts
    10,833
    Blog Entries
    3
    When trying to change my sig i got this message

    Fatal error: Using $this when not in object context in /home/forumsg/public_html/vb/includes/class_upload.php on line 402

  3. #23
    Didn't the join date used to say the day you registered, not just the month and year like it's doing now?

  4. #24
    RIP SOUL'd OUT :( Marik's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    2,000 light years away
    Posts
    5,885
    I think it's always been just the month and year since I've been here. I've only seen the exact join dates in the browse members section.

  5. #25
    Seems like you're correct.

  6. #26
    Wild Card Fool RyougaZell's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Mayonaka TV
    Age
    39
    Posts
    5,593
    Just know I posted the 1st post on a new page of a thread. Then I edited it for spelling mistakes. After pressing save I was returned to the new page but it was empty. I had to refresh the page to see my post.

    I also pressed the 'Go Advanced' button while editing and got this message:

    Este fichero XML no parece tener ninguna información de estilo asociada. Se muestra debajo el árbol del documento.
    <error>
    Your submission could not be processed because a security token was missing.<br />
    <br />
    If this occurred unexpectedly, please <a href="sendmessage.php">inform the administrator</a> and describe the action you performed before you received this error.
    </error>

    EDIT:
    When editing this post, to add the XML error this post also 'dissapeared' after pressing save. Had to refresh the page to see it. Seems to only happen to the one editing.

  7. #27
    Photoshop Hero Alhuin's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Planeptune
    Age
    31
    Posts
    997
    Quote Originally Posted by complich8 View Post
    That looks like changes in functions_reputation.php (the file that, logically, has functions related to reputation). I have a customized functions_reputation, because otherwise the bigger people here would be running around giving 15000 point reps instead of the low 30's they're giving now.
    That fixed it apparently. My rep hover bar is back (with my measely one block =P). Thanks.

    Though, now that Archie mentioned it, I had the same error message as he did when trying to upload a new sig from another website. Luckily I was able to upload mine straight from my machine instead, so I didn't think much about it.

    It's dangerous to go alone. Take Nep.

  8. #28
    Awesome user with default custom title XanBcoo's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    In my own little world
    Age
    33
    Posts
    5,532
    Quote Originally Posted by Munsu View Post
    The menus I currently have are "Thread Tools", "Search this Thread", and "Display Modes". Each of these text are accompanied by a small rectagle image with a dot in the middle. I have 4 of those images, the last one to the right after the Display Modes seems to be missing a text lable discribing the menu, if it has one at all. The menu contains "Select All, Deselect All, Ivert Selection, etc". I called it Moderation mainly becase the ALT description of the image pops up the text "Moderation". Maybe it shouldn't have a text label like the other menus, and certainly it's not something I particularly care about, but just in case...
    Similar to this, under the "Thread Tools" menu I'm seeing a button/checkbox thing in the Moderation Tools without a label under "close thread" and above "edit thread".

    <@Terra> he told me this, "man actually meeting terra is so fucking big", and he started crying. Then he bought me hot dogs

  9. #29
    Yeah, that's the "move thread" option, that was the first thing I mentioned to comp in the "other" thread if you get my meaning.

  10. #30
    Benevolent Dictator
    complich8's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    some terminal somewhere
    Age
    40
    Posts
    2,187
    Blog Entries
    1
    disappearing posts are probably AJAX-related. If you post something with quickreply, it's ajax-posted instead of "real" posted, and if you get there again without doing a full page load, those scripts get reset and the post doesn't show up. That's expected (but annoying).

    I haven't been able to confirm the sig upload problems. Are they still there? Is anyone else having them?

  11. #31
    Moderator Emeritus masamuneehs's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    a fountain pourin' like an avalanche, comin' down the mountain
    Age
    34
    Posts
    3,874
    tried to use the gallery today and made me sad.

    but, wow, comp8, you still poking around in this place? you've got some dedication issues, my friend =p

    Humans are different from animals. We must die for a reason. Now is the time for us to regulate ourselves and reclaim our dignity. The one who holds endless potential and displays his strength and kindness to the world. Only mankind has God, a power that allows us to go above and beyond what we are now, a God that we call "possibility".

  12. #32
    Lasers? Cookies? FTW!
    (universally beloved
    moderator ex-emerita)
    KitKat's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Vancouver, BC
    Age
    38
    Posts
    1,649
    There doesn't seem to be any information showing up when viewing user's profiles, besides their username and title.

  13. #33
    It wasn't much Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Portugal
    Age
    30
    Posts
    10,833
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by KitKat View Post
    There doesn't seem to be any information showing up when viewing user's profiles, besides their username and title.
    True dat

  14. #34
    Family Friendly Mascot Buffalobiian's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Amaburi
    Age
    30
    Posts
    17,385
    I'm subscribed to the Bitching Thread, and I clicked the "view first unread post" link in the Control Panel 3 minutes ago.

    I got linked to Mr Squiggle's post instead of Rockmanj's post before his. Since Mr Squiggles quoted Rockmanj's post, I clicked the shortcut next to "Originally posted by Rockmanj" - but that didn't go anywhere.

    I also clicked "Vew first unread post" which appeared in the top left in the space between Mr Squiggle's postbox and the red "New Reply" button, which in turn is under the thread-tree. That didn't change my page neither.

    When I copy/pasted those links to a new browser window, it linked me to the correct post.

    Not sure if this is a one-off bug.





    edit: I just found out what you guys mean about "default style" and all. Man that bleeds you eyes. People actually browse with that style?
    Last edited by Buffalobiian; Thu, 03-25-2010 at 12:02 AM.

    If it's not Isuzu-chan Mii~

  15. #35
    I want to second the can't update signature issue

    This is the error message I get:
    Fatal error: Using $this when not in object context in /home/forumsg/public_html/vb/includes/class_upload.php on line 40

    I was not trying to use the picture upload facility, just changing some text.

  16. #36
    It wasn't much Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Portugal
    Age
    30
    Posts
    10,833
    Blog Entries
    3

  17. #37
    Photoshop Hero Alhuin's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Planeptune
    Age
    31
    Posts
    997
    Quote Originally Posted by Archangel View Post
    This seems to be happening in every thread

    http://img707.imageshack.us/img707/9496/91518079.png

    Didn't notice it until he pointed it out, but seconded.

    EDIT 3/29/2010: I just posted via quick reply in the New Sig thread and got the error message Bill did about having to wait 30 seconds before posting again. Like his issue, my post still posted though. After looking back through this thread, I noticed that the status on this was unknown since comp didn't know if it was still happening. So I just wanted to note my error.
    Last edited by Alhuin; Mon, 03-29-2010 at 05:31 PM.

    It's dangerous to go alone. Take Nep.

  18. #38
    Another thing, when I visit a user's public profile, I can no longer see when the user last visited the site.

  19. #39
    not over yet Death BOO Z's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Israel
    Age
    33
    Posts
    4,189
    when I visit threads with many pages, like the bitching and cosplay topics. it says that there are 178 / 118 pages, but if I click on the last page, it brings me to 177 / 117 again.

    sig made by Itachi-y2k5, thanks, dude!
    Currently Watching: probably a show directed at 9 years old girls, lets be honest.

    You know the important distinction between Batman and me? Batman is fictional. In real life, there isn't always an alternative.

  20. #40
    Family Friendly Mascot Buffalobiian's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Amaburi
    Age
    30
    Posts
    17,385
    Quote Originally Posted by Death BOO Z View Post
    when I visit threads with many pages, like the bitching and cosplay topics. it says that there are 178 / 118 pages, but if I click on the last page, it brings me to 177 / 117 again.
    I've been experiencing this for a while too.

    If it's not Isuzu-chan Mii~

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •